Cheesin levert elke box GRATIS en GEKOELD tot aan je voordeur

Zie ginds komt de kaasbox van cheesin weer aan…

De afgelopen weken was ik druk in de weer met het samenstellen van het assortiment voor onze december-box. En het wordt een ‘specialleke’! December is immers niet voor niets dé feestmaand bij uitstek.

Benieuwd wat er te vinden zal zijn in je volgende cheesin-kaasbox? Here we go:

 1. La Pierre Blanche
  Een zijdezachte witschimmelkaas, gemaakt van rauwe koemelk op de boerderij Ferme du Vinage. Een ode aan de Noord-Franse kaaskunst.
 2. L’Oscar du Mouligneau
  Een prachtige naam voor een prachtige Belgische kaas. L’Oscar heeft een gewassen korst (roodbacteriekaas) wat hem zijn licht-pittige smaak geeft. De oorsprong van L’Oscar ligt in de regio rond Chimay. Fermier én rauwmelks! Zo hebben we het graag.
 3. Tome des Bauges
  Recht uit het hart van het Massif des Bauges. Deze typische bergkaas werd op de boerderij geproduceerd en vervolgens gerijpt door één van Frankrijks beste ‘affineurs’.
 4. Grevenbroecker
  Onze nationale trots, want in 2009 verkozen tot beste kaas ter wereld. Dit is werkelijk een pareltje, zowel qua uitzicht als qua smaak. Een kaas waar we terecht fier mogen op zijn!

Bovendien krijg je jouw volgende box op 6 december. Deze keer schakelen we dus een heel bijzondere koerier in – je herkent hem aan zijn lange witte baard, en vreemde rode hoed.

Nog geen klant, maar je wil toch graag genieten van de december-box? Dat kan, maar schrijf dan zeker in vóór 16 november.

Hoe? ⇓

https://cheesin.be/abonneren/


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *