We hebben over alles nagedacht.
En daar pluk jij de vruchten van!

 
 
 
 

 

Een optimale box zorgt voor een optimaal eindresultaat.

Zo bestaan de zijkanten van onze verpakking uit drie lagen karton voor extra stevigheid en bescherming.
Een isolerende binnenbekleding op maat transformeert je box in een coole koelbox.

 

We wikkelen elk individueel stuk kaas in hoogwaardig paraffinepapier vooraleer we het vacuüm verpakken. Dit
procedé sluit de kaas tijdens het transport volledig af van de buitenlucht wat de houdbaarheid aanzienlijk verlengt.

 

Bovenop de kazen komen gelpacks. Deze zorgen voor een constante en lage temperatuur tijdens het volledige
transport en garanderen zo een optimale bewaring gedurende minstens 2 dagen.

 

Vooraleer de box gesloten wordt, voegen we nog onze degustatiefiches toe. Zo kan je, net als een volleerd kaasmeester,
jouw familie of vrienden verbluffen met je kennis van de bijzondere kazen die we voor jou selecteerden.

 

Bij de ontwikkeling van de cheesin-verpakkingsonderdelen besteedden we extra aandacht aan onze ecologische voetafdruk. Zo is al het papier en karton FSC-gecertifieerd.  En de gelpacks zijn herbruikbaar voor je volgende picknick. Enkel de binnenbekleding van je box krijgt best een plaatsje bij het restafval.

 

 

Tip: Je kazen bewaar je best in de koelkast op een constante temperatuur. Liefst in de groenten-en fruitlade want daar is de vochtigheid het hoogst. Haal ze echter minstens één uur voor het serveren uit de koeling, zodat ze kunnen wennen aan de omgeving. Zo ontwikkelen ze ook ten volle hun aroma’s en smaken.

 

 

 

0
    Jouw winkelmand
    Uw winkelwagen is leegVerder winkelen
      Calculate Shipping

      Het is tijdelijk niet mogelijk een bestelling te plaatsen op onze website.
      Onze excuses voor het ongemak.