Cheesin levert elke box GRATIS en GEKOELD tot aan je voordeur

Vree wijs! Cheesin start samenwerking met Gentse Scoopstore.

Teamwork makes the dream work! Alleen is immers maar alleen. Daarom zijn we onlangs op zoek gegaan naar leuke samenwerkingen met concept-stores die onze bijzondere kazen nóg toegankelijker maken.

Sinds kort is een eerste partnership opgestart! En die eer is weggelegd voor het Gentse Scoopstore.

Zelf omschrijven ze zich als “hotspot voor opkomende merken en designers”. En dat dekt inderdaad perfect de lading. Scoopstore wil een podium geven aan starters en start-ups die wel beschikken over bijzondere producten, maar nog niet over de mogelijkheden om onmiddellijk een eigen winkelnetwerk uit te bouwen. En dat klinkt als muziek in onze oren!

Door de samenwerking met Scoopstore kunnen jullie cheesin vanaf nu dus ook vinden in het hart van Gent. In de hippe Hoogpoort – de straat van coole winkels als Café Costume, Steamy Windows en Bookz&Booze – vonden we een plaatsje tussen 60 lokale, nationale en internationale labels. De ideale locatie dus voor een uniek kaasconcept als het onze.

Vanaf nu vind je er onze cheesin-geschenkbonnen. Tête-à-Tête, Tradition of Signature, aan jou de keuze. En uiteraard ontbreekt ook onze nieuwste telg niet: cheesin x Dominique Persoone.

Nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? Plan je een eindejaarsshopping-spree in Gent? Hou jij van opkomende merken en creatief talent? Spring dan zeker eens binnen bij Scoopstore. Winkelverantwoordelijke Griet zal je met veel enthousiasme ontvangen en je alle info verschaffen.

Scoopstore Gent
Hoogpoort 57
9000 Gent

www.scoopstore.com 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *