Cheesin levert elke box GRATIS en GEKOELD tot aan je voordeur

We hebben over alles nagedacht.
En daar pluk jij de vruchten van!

 

Een optimale box zorgt voor een optimaal eindresultaat.

Zo bestaan de zijkanten van onze verpakking uit drie lagen karton voor extra stevigheid en bescherming.
Een isolerende binnenbekleding op maat transformeert je box in een coole koelbox.

Daarna zorgen we dat onze kazen zacht komen te liggen.
We voorzien ze immers van een bedje van stro. Zo ruik je bij het openen van je box onmiddellijk het platteland!
We wikkelen elk individueel stuk kaas in hoogwaardig paraffinepapier vooraleer we het vacuüm verpakken. Dit
procedé sluit de kaas tijdens het transport volledig af van de buitenlucht wat de houdbaarheid aanzienlijk verlengt.

Bovenop de kazen komen gelpacks. Deze zorgen voor een constante en lage temperatuur tijdens het volledige
transport en garanderen zo een optimale bewaring gedurende minstens 2 dagen.

Vooraleer de box gesloten wordt, voegen we nog onze degustatiefiches toe. Zo kan je, net als een volleerd kaasmeester,
jouw familie of vrienden verbluffen met je kennis van de bijzondere kazen die we voor jou selecteerden.

Bij de ontwikkeling van de cheesin-verpakkingsonderdelen besteedden we extra aandacht aan onze ecologische voetafdruk. Zo is al het papier en karton FSC-gecertifieerd. Het stro kan gerust in het compostvat. En de gelpacks zijn herbruikbaar voor je volgende picknick.
Enkel de binnenbekleding van je box en de plastic vacuümzakken krijgen best een plaatsje bij het restafval.

Tip: na ontvangst van je box verwijder je best zo snel mogelijk de vacuüm verpakking. Kaas van rauwe melk is en
blijft immers een levend product. En alles wat leeft moet kunnen ademen.

Tip 2: Je kazen bewaar je best in de koelkast op een constante temperatuur. Maar haal ze minstens 1 uur voor het serveren
uit de koeling, zodat ze kunnen wennen aan de omgeving. Zo ontwikkelen ze ook ten volle hun aroma’s en
smaken.