Cheesin levert elke box GRATIS en GEKOELD tot aan je voordeur

FAQ

Levering

De cheesin-box werd speciaal voor ons ontwikkeld en heeft de volgende afmetingen:

lengte: 35cm
diepte: 26cm
hoogte: 10cm

De afmetingen gelden zowel voor de Tradition- als voor de Signature-box.

Nee!
Bij cheesin krijg je jouw kazen elke maand GRATIS thuis geleverd via koerier.
Er zijn ook geen andere bijkomende kosten, en de vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Onze cheesin-boxen worden gekoeld en via koerierdienst verstuurd. Onze logistieke partner PostNL verzorgt je leveringen.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je kaasbox beschadigd wordt geleverd. Indien je toch een mankement opmerkt, neem je best zo snel mogelijk contact op met de klantendienst van cheesin. Je kan deze via e-mail bereiken (klantendienst@cheesin.be). We nemen zo snel mogelijk contact met je op en zoeken samen naar een geschikte oplossing.

Voorlopig versturen wij onze kaasboxen enkel in België (Vlaanderen, Brussel & Wallonië).

Maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte als ook andere landen aan dit lijstje worden toegevoegd.

Ja hoor – onze boxen worden 11 maal per jaar verstuurd, ook in de zomer.

Enkel in augustus nemen wij even een pauze zodat we jullie in september opnieuw de beste kazen kunnen bezorgen.

Betaling

Bij cheesin heb je de keuze tussen twee types kaasboxen.

De box ‘Tradition’ bezorgt je elke maand 4 bijzondere kazen, samen met onze befaamde cheesin-degustatiefiches. Deze box kost 44 euro per maand.

Met de box ‘Signature’ krijg je daarbovenop ook nog enkele bijpassende delicatessen. Deze box kost 54 euro per maand.

Er worden geen extra kosten aangerekend voor de levering. De prijzen zijn inclusief BTW.

Mijn abonnement

Het abonnement bij cheesin is heel flexibel en transparant. Je kiest vooreerst het type box dat je elke maand wilt ontvangen (‘Tradition’ of ‘Signature’). Later kan je in je persoonlijk login-zone heel eenvoudig je abonnement tijdelijk pauzeren. Conclusie: jij bepaalt in welke maanden je de bijzondere cheesin-kazen wil ontvangen.

In de rechter bovenhoek van elke pagina staat een knopje ‘login’. Daar krijg je met behulp van je login en paswoord toegang tot je persoonlijke login-zone.

Ja, je krijgt altijd een bevestiging via e-mail van elke bestelling die je bij cheesin plaatst.
Mocht je deze niet onmiddellijk ontvangen, controleer dan je spam-folder eens.

De cheesin-kaasboxen worden altijd via koerier verstuurd in de eerste week van de maand. Meestal zal dit op woensdag zijn, zodat je de kazen nog voor het weekend bij jou thuis ontvangt.

Natuurlijk ontvang je een persoonlijke e-mail wanneer je box bij cheesin vertrekt.

Dit is geen probleem. Bij cheesin ben je absoluut niet gebonden aan een langlopend abonnement.
Je kan dus op elk moment beslissen om je abonnement stop te zetten. Hiervoor ga je naar je persoonlijke account.

Dat kan!
Je neemt eenvoudigweg een abonnement op één van onze boxen en na je eerste levering zet je je inschrijving stop. Zo heb je één box ontvangen, zonder verdere verplichtingen.

Dat kan in je persoonlijke login-zone. Met de knop ‘pauzeren’ zet je je abonnement tijdelijk stop. Opgelet: je moet je abonnement op dezelfde manier activeren vooraleer je opnieuw kazen kan ontvangen.

Mijn cheesin-box

Elke cheesin-box zit boordevol lekkere en interessante zaken.

Je ontvangt sowieso 4 bijzondere kazen (samen goed voor 800g à 1000g kaasplezier).
Voor elk van deze kazen voegen we ook een unieke degustatiefiche toe. Zo heb je ineens alle info omtrent de kazen die bij jou op tafel komen.
Koos je daarenboven voor het abonnement ‘Signature’? Dan krijg je tot slot ook nog enkele heerlijke delicatessen die speciaal voor de bijhorende kazen werden geselecteerd.

Bij cheesin kiezen we steeds voor kazen die omwille van hun herkomst, productie of zeldzaamheid uniek zijn.

En omdat kwaliteit niet gebonden is aan landsgrenzen, zoeken we deze pareltjes overal in Europa. Enkele landen die zeker aan bod zullen komen in onze boxen: België, Frankrijk, Nederland, UK, Spanje, Italië, Zwitserland, Duitsland,…

Nee, dat kan helaas niet.

Onze kaasmeester Gijsbrecht zoekt elke maand 4 bijzondere kazen die perfect samen op de kaasplank kunnen liggen. De verschillende smaakprofielen van de kazen passen uitstekend bij elkaar en ook de seizoenen spelen in zijn keuze een belangrijke rol.

Je kan dus niet zelf kiezen, maar we beloven wel dat je elke maand een verrassende selectie ontvangt van de beste Europese kazen.

Op onze website kan je trouwens ook een overzicht vinden van de kazen die de voorbije maanden al aan bod gekomen zijn. Ga hiervoor naar de homepage en klik op de knop ‘Ontdek de kazen van jouw volgende box’.

Kaas is een teer product dat met zorg moet behandeld worden. Daar zijn we ons ten volle van bewust.

Daarom hebben we heel veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van een geschikte verpakking die de fragiele kazen beschermt tijdens het logistieke proces. Onze boxen zijn vervaardigd uit stevig karton en afgewerkt met een isolerende binnenlaag. Om de temperatuur tijdens het transport laag genoeg te houden, maken we gebruik van gelpacks. Zo garanderen we een optimale kwaliteit.

Natuurlijk! Bij cheesin zijn er geen geheimen. Je kan de kazen van de vorige boxen zonder probleem bekijken op onze website. Hiervoor ga je naar onze homepage waarna je klikt op de knop ‘Ontdek de kazen van je volgende box’.