Cheesin levert elke box GRATIS en GEKOELD tot aan je voordeur

Daarom zijn onze kazen beter!

omdat

kaasmeester Gijsbrecht zijn ogen niet kon geloven toen hij voor het eerst het uitzonderlijke aanbod van een typisch Franse ‘fromagerie’ binnenstapte. Omdat volgens hem iedereen de kans moet krijgen om te genieten van de zeldzame pareltjes die zo moeilijk te verkrijgen zijn op de Belgische markt.

Daarom zijn onze kazen beter!

rauwmelks – lait cru – raw milk

Wil jij ook de échte smaak van zuivel (her)ontdekken? Kies dan resoluut voor rauwmelkse kazen. Melk die wordt gepasteuriseerd verliest immers alle goede bacteriën die onmisbaar zijn voor een karaktervolle smaak. Bijna alle kazen die we bij cheesin selecteren zijn dan ook geproduceerd op basis van rauwe melk. Oef!

Daarom zijn onze kazen beter!

fermier? bien sûr!

Hoe minder industrialisering, hoe meer smaak. Dat staat in steen gebeiteld. Daarom zoeken wij kaasboeren die kleinschaligheid, eerlijkheid en ambacht nog hoog in het vaandel dragen. Deze vakmannen en -vrouwen kiezen er bewust voor om alles zelf te doen. Dat resulteert in boerenkazen die gemaakt worden op de eigen boerderij, met melk van eigen dieren en met respect voor de seizoenen. En die passie, die proef je.

Daarom zijn onze kazen beter!

lekker dichtbij én direct

Wij selecteren graag zelf. Elke kaas die we je aanbieden willen we op voorhand voelen, ruiken, proeven en bekijken. Daarom werken we niet met overbodige groothandels, tussenschakels en andere partijen die de prijs alleen maar opdrijven. Elke maand halen we zelf de kaas bij onze partners op hun boerderij of
‘s nachts op de bruisende vroegmarkt in Rungis. Niet altijd gemakkelijk, maar wel steeds leuk en leerzaam.

daarom zijn onze kazen dus beter…