Cheesin levert elke box GRATIS en GEKOELD tot aan je voordeur

NIEUW! cheese & chocolate

Ready for something new and exciting?

 

 

Bij cheesin houden we af en toe een avondlijke brainstorm-sessie. We zetten dan enkele mooie stukken kaas op tafel, maar meestal ook bier, wijn of gin-tonic. We hebben immers ondervonden dat de leukste ideeën vaak op het einde van de avond komen. Of dat te maken heeft met de sfeer, of met de drank houden we hier maar even in het midden.

Tijdens deze leuke gesprekken mag en kan alles. Hoe zotter de voorstellen, hoe liever! Maar we hebben wel één gouden regel: alles wat gezegd of geopperd wordt, moet ten goede komen van onzen klanten. En daarom gaan we continu op zoek naar vernieuwing. Zaken die jullie waarschijnlijk nog niet kennen, en die cheesin als online kaaspionier in België kan ontwikkelen.

Velen onder jullie weten al dat cheesin bijzondere kazen verkoopt. Maar waarom zouden we daar stoppen? Waarom maken we het niet nóg leuker voor jullie? Welja, waarom niet eigenlijk… Vandaag kunnen we jullie eindelijk het resultaat van onze brainstorms meedelen. Inderdaad, we hebben iets nieuws in petto… En niet zomaar iets nieuws.

Zet je schrap voor een bijzondere smaakexplosie want binnenkort lanceren we een gloednieuwe en limited edition cheesin-box met als thema: kaas én chocolade ! Hell yeah!

En omdat we bij cheesin niet houden van half werk, besloten we hiervoor samen te werken met één van onze beste en bekendste chocolatiers: Dominique Persoone van The Chocolate Line! Dominique is een fenomeen in de wereld van kwaliteitschocolade. Als echte shock-o-latier verlaat hij de platgetreden paden, op zoek naar nieuwe smaakbelevingen voor zijn klanten. Hij reist de wereld rond om de beste cacaobonen te selecteren en te verwerken tot heerlijke pralines en tabletten. Iemand met een ongelooflijke passie voor zijn product. Een betere match konden we dus niet vinden.
Zijn aanstekelijk enthousiasme toen we ons idee uit de doeken deden bevestigde wat we al dachten: deze nieuwe kaasbox wordt een toppertje!

Uren zaten we samen rond tafel te genieten van lekkere kazen, even lekkere chocolade en beklijvende verhalen. Tot uiteindelijk vier origine-chocolades overbleven die perfect passen bij elk van onze kaasfamilies.

 • Equador Puur 71% met walnoot
  Een zachte, maar pure cacaosmaak met een nuance van bloemen. Liefhebbers van vintage chocolade beschouwen de cacao gekweekt langs de Guayas-rivier als de beste ter wereld. Ideaal te combineren met het zachte, romige karakter van witschimmelkazen (Brie de Melun, Keiems Bloempje, Camembert de Normandie,…). Speciaal voor deze samenwerking voegde Persoone ook stukjes walnoot toe aan de chocolade.
 • Costa Rica Melk 38% met gekonfijte vijg
  Recht uit het land van de ‘Happy People’. Deze melkchocolade op basis van een bijzondere Costa Ricaanse Trinitario is romig met een beetje olijf en een tikkeltje kruidnagel. Daarmee vormt het de perfecte balans met de scherpe geur en smaak van roodflora-kazen (Herve ‘Vieux Moulin’, Langres, L’Oscar du Mouligneau,…). De stukjes gekonfijte vijgen in de chocolade zorgen voor een extra verfijnde smaak.
 • Panama Puur 80% met geroosterde hazelnoot
  Voor de Kuna-indianen uit het Panamese regenwoud is de cacao heilig en maakt deze jungle-cacao deel uit van hun dagelijks voedsel. Deze chocolade is gemaakt van de kwetsbare Trinitario-boom en bevat 80% cacao. De spicy en aardse smaak vormt de ideale match met het nootachtige van harde kazen (Comté, Meule du Plateau, Brebis de Brakel,…). De extra geroosterde hazelnoten accentueren deze combinatie.
 • Vietnam Melk 46% met gekonfijte abrikoos
  Zelden vallen de puzzelstukjes van de natuur zo perfect in elkaar als in de Mekong-delta, de ideale habitat voor de Trinitario. De complexe zuren en hoog cacaobotergehalte vormen de basis voor een uitzonderlijke chocolade met aroma’s van koffie, fudge en citrus. Samen met de stukjes gekonfijte abrikoos de ideale balans voor het zoute in blauwschimmelkazen (Grevenbroecker, Pas de Bleu, Roquefort ‘Carles’,…).

Neem een stukje kaas en bijhorende chocolade in de mond, en je zal versteld staan hoe deze versmelten tot een hemelse smaak.

Maaltijd of dessert? Jij kiest.
Deze ‘limited edition’-box bevat 4 kazen (800g à 1000g), de bijhorende degustatiefiches en uiteraard het luxueuze doosje met 24 chocoladestaafjes. Meer dan genoeg voor 4 tot 6 personen.

Kaas en chocolade? Het ideale geschenk!
De eindejaarsmaanden zijn dé periode bij uitstek om vrienden en familie te verrassen met een origineel geschenk.

Belangrijk: deze limited edition kaasbox zal beschikbaar zijn vanaf 20 november. Maar wil je zeker zijn dat je er een te pakken krijgt? Stuur me dan nu reeds een mailtje (gijsbrecht@cheesin.be) en ik leg je box of geschenkbon voor je opzij!

Bijzondere kazen. Bijzondere chocolade. Bijzondere momenten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *