Cheesin levert elke box GRATIS en GEKOELD tot aan je voordeur

Bijzondere kazen verdienen bijzondere confituren

Toen Karen Depoorter in haar moestuin vol aardbeien op zoek ging naar de juiste smaken voor haar B&B-gasten, ontdekte ze -bijna per ongeluk- een liefde voor ambachtelijke confituur. Ze voelde de creativiteit opborrelen en ging op zoek naar lekkere producten. Alleen… al gauw kwam ze tot de vaststelling dat de dagelijkse pot confituur uit de supermarkt veel te gesuikerd was. Veel te gelei-achtig ook. En dus vooral: veel te kunstmatig.

Dit vormde het begin van wat we nu kunnen als ‘haute confiture’. Een blijvende zoektocht naar kwalitatieve ingrediënten, originele recepten en bijzondere smaakcombinaties zijn nog steeds haar drijfveren. En dat alles onder één naam. Callas Haute Confiture staat voor ultraverse delicatessen: zonder een overdaad aan suiker zodat de échte fruitsmaak weer de bovenhand krijgt.

 

 

 

 

 

 

Het stond in de sterren geschreven… Karens passie voor smaak, ambacht en traditie past wonderwel bij de missie van cheesin. Ook wij zoeken continu naar unieke kazen die bulken van creativiteit en vakkennis. Een samenwerking kon dan ook niet uitblijven. En die samenwerking begint nu! Onze september-box zal voor het eerst de ‘haute confiture’ van Callas aanbieden aan onze abonnees. We hebben voor jullie twee varianten geselecteerd die wonderwel passen bij de kazen van Fromagerie du Samson:

  • Een heerlijke Signature-confituur met krieken en espresso (en zelfs een hint chocolade). Ideaal dus als begeleider van zachte geitenkazen zoals Lingot.
  • Een verrassende kweepeergelei met kruidige toetsen van korianderzaad. De perfecte compagnon-de-route voor schapenkazen zoals de Patou.

De samenwerking met Callas Haute Confiture toont nogmaals onze inzet voor smaakvolle en eerlijke voedingsproducten. We kunnen dan ook niet anders dan blij zijn dat we jullie deze mooie producten vanaf vandaag ook kunnen aanbieden. We zijn ervan overtuigd dat jullie, net als wij, weg zullen zijn van deze confituren.

Praktisch:
De confituren van Callas zijn inbegrepen in onze box ‘Signature’ (2 smaken) en ‘Tête-à-Tête’ (1 smaak).

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *