Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /data/sites/web/cheesinbe/www/wp-content/themes/cheesin/lib/woocommerce.php on line 49
Bestellen - Cheesin
Cheesin levert elke box GRATIS en GEKOELD tot aan je voordeur
exclusief

INDIAN SUMMER

Proef de smaken van het najaar met onze nieuwste kaasbox INDIAN SUMMER. Een evenwichtige selectie van 5 kazen, samen met artisanale confituur en bijzondere crackers.

We beginnen zacht met het rauwmelkse geitenkaasje Selles-sur-Cher, een topproduct uit de Loire-streek. Vervolgens ontdekken we de Hoge Venen. Flocon des Fagnes, een witschimmelkaasje op basis van rauwe koemelk, is een juweeltje van Fromagerie du Troufleur. De derde kaas in deze box is de Noord-Franse Maroilles, een stevig baasje met karakter. Maar laat je niet misleiden door zijn sterk aroma, want binnenin proef je een verrassend mild zuivel. We zetten onze reis verder naar het Baskenland waar de schapenkaas Abbaye du Belloc ontdekken. En eindigen doen we in de Auvergne met een stukje Bleu de Laqueuille.

Voeg daarbij een artisanale confituur van vijgen & zwarte peper en de beste Engelse kaascrackers, en je hebt alles om te genieten van een (h)eerlijke indian summer.
Of zoals Joe Dassin het verwoordde: “Là-bas, on l’appelle l’été indien. Mais c’était tout simplement le nôtre”…

Levering naar keuze op 25/9 of 16/10

ps: bestel vóór 16/9 en geniet van onze vroegboekkorting (code: INDIANSUMMER21)

52,00
Meest gekozen

Signature

Onze box Signature zet de kroon op het werk. Dit abonnement bezorgt je bovenop de kaas en degustatiefiches ook enkele bijpassende delicatessen. Confituur, honing, toasts, crackers, gedroogd fruit,… alles is mogelijk. Zolang het maar lekker speciaal is.

Volgende levering: 07-10-2021

54,00 per maand

Cheesin x Dominique Persoone

Deze limited-edition box werd ontwikkeld i.s.m. chocolatier Dominique Persoone. Geniet éénmalig van bijzondere kazen en heerlijke chocolade. Een unieke smaakbeleving die je niet snel zal vergeten!

Volgende levering: 07-10-2021

65,00

Tradition

Onze box Tradition bezorgt je maandelijks 4 (h)eerlijke en authentieke kazen, samen met de befaamde cheesin-degustatiefiches.

Volgende levering: 07-10-2021

44,00 per maand

Tête-à-Tête

Ideaal als afsluiter van een lekkere maaltijd of als gezellig verwenmomentje in beperkt gezelschap. De box Tête-à-Tête bezorgt je elke maand 3 bijzondere kazen, samen met de degustatiefiches en één bijpassende deli. Zet die kaarsen al maar klaar!

Volgende levering: 07-10-2021

39,00 per maand
Eénmalig

Proefbox Signature

Kies onze Signature-proefbox en geniet éénmalig van 4 bijzondere cheesin-kazen en 2 bijpassende deli’s. Geen abonnement, enkel genieten !

Volgende levering: 07-10-2021

54,00
Eénmalig

Proefbox Tradition

Kies onze Tradition-proefbox en geniet éénmalig van de bijzondere cheesin-kazen. Geen abonnement, enkel genieten !

Volgende levering: 07-10-2021

44,00
Eénmalig

Proefbox Tête-à-Tête

Kies onze Tête-à-Tête –proefbox en geniet éénmalig van 3 bijzondere cheesin-kazen en 1 bijpassende deli. De perfecte keuze voor beperkt gezelschap. Geen abonnement, enkel genieten!

Volgende levering: 07-10-2021

39,00

Versheidsgarantie

Een aangepaste verpakking garandeert de versheid van de kazen

Veilige betaling

De veiligheid van jouw betalingen is onze prioriteit

Gratis levering

Bij cheesin is de levering via koerierdienst altijd gratis.