Cheesin levert elke box GRATIS en GEKOELD tot aan je voordeur
KERST

Les Étoiles – KERST –

Voor deze tijdelijke kerstbox kozen we 5 iconische kazen die jouw eindejaarsfeesten extra smaakvol zullen maken. Van het zachte geitenkaasje met krenten tot de Zwitserse Etivaz… als echte familiebox bevat ‘Les Étoiles’ een kaas voor elke smaak. Bovendien ontvang je ook toasts, mosterd, confituur en gedroogde vruchten. En uiteraard zijn onze beroemde degustatiefiches ook van de partij.

Laat die sterren op jouw tafel maar fonkelen! We wensen je alvast een fijne Kerst!

Levering: 23-12-2020

72,00
NIEUWJAAR

Les Étoiles – NIEUWJAAR –

Voor deze tijdelijke nieuwjaarsbox kozen we 5 iconische kazen die de overgang naar 2021 extra smaakvol zullen maken. Van het zachte geitenkaasje met krenten tot de Zwitserse Etivaz… als echte familiebox bevat ‘Les Étoiles’ een kaas voor elke smaak. Bovendien ontvang je ook toasts, mosterd, confituur en gedroogde vruchten. En uiteraard zijn onze beroemde degustatiefiches ook van de partij.

Laat die sterren op jouw tafel maar fonkelen! We wensen je alvast een mooi en gelukkig 2021!

Levering: 30-12-2020

72,00
Meest gekozen

Signature

Onze box Signature zet de kroon op het werk. Dit abonnement bezorgt je bovenop de kaas en degustatiefiches ook enkele bijpassende delicatessen. Confituur, honing, toasts, crackers, gedroogd fruit,… alles is mogelijk. Zolang het maar lekker speciaal is.

Volgende levering: 07-01-2021

54,00 per maand

Cheesin x Dominique Persoone

Deze limited-edition box werd ontwikkeld i.s.m. chocolatier Dominique Persoone. Geniet éénmalig van bijzondere kazen en heerlijke chocolade. Een unieke smaakbeleving die je niet snel zal vergeten!

Volgende levering: 07-01-2021

65,00

Tradition

Onze box Tradition bezorgt je maandelijks 4 (h)eerlijke en authentieke kazen, samen met de befaamde cheesin-degustatiefiches.

Volgende levering: 07-01-2021

44,00 per maand

Tête-à-Tête

Ideaal als afsluiter van een lekkere maaltijd of als gezellig verwenmomentje in beperkt gezelschap. De box Tête-à-Tête bezorgt je elke maand 3 bijzondere kazen, samen met de degustatiefiches en één bijpassende deli. Zet die kaarsen al maar klaar!

Volgende levering: 07-01-2021

39,00 per maand
Eénmalig

Proefbox Signature

Kies onze Signature-proefbox en geniet éénmalig van 4 bijzondere cheesin-kazen en 2 bijpassende deli’s. Geen abonnement, enkel genieten !

Volgende levering: 07-01-2021

54,00
Eénmalig

Proefbox Tradition

Kies onze Tradition-proefbox en geniet éénmalig van de bijzondere cheesin-kazen. Geen abonnement, enkel genieten !

Volgende levering: 07-01-2021

44,00
Eénmalig

Proefbox Tête-à-Tête

Kies onze Tête-à-Tête –proefbox en geniet éénmalig van 3 bijzondere cheesin-kazen en 1 bijpassende deli. De perfecte keuze voor beperkt gezelschap. Geen abonnement, enkel genieten!

Volgende levering: 07-01-2021

39,00

Versheidsgarantie

Een aangepaste verpakking garandeert de versheid van de kazen

Veilige betaling

De veiligheid van jouw betalingen is onze prioriteit

Gratis levering

Bij cheesin is de levering via koerierdienst altijd gratis.